Publisert: 17.04.24

Programmet til Camp Øya er klart

  • Musikk
Artisten Kashi Kawasaki, som spiller på Camp Øya 30. mai, på SAlt

Vi er tilbake med Øyafestivalens endagsfestival for ny norsk musikk, Camp Øya, torsdag 30. mai! I år har vi ny festivalarena på SALT.

Vi har booket åtte lovende band og artister vi har troa på. I tillegg inviterer vi Heave Blood & Die tilbake, som special guests! Bli med på vår kick-off for å få en smakebit av årets festivalstemning med DJs, ulike aktiviteter, god musikk og digge matboder!

ID: 18 // Billettpris: 175,- // Dørene åpner kl. 17:00

Billetter kjøpes hos Ticketmaster

CAMP ØYA - Program, mer info og oppdateringer

Artistene

Anna Lille

Anna Lille, en 19 år gammel artist, inspirert av indie pop-ikoner som Lizzy McAlpine, Taylor Swift og Phoebe Bridgers, er klar til å fortrylle publikum med sine vittige tekster og fortryllende melodier. Hun representerer sin generasjon med dype tekster som reflekterer ungdomstidens utfordringer og håp. Så, ta del i Anna Lilles musikalske univers og bli en del av reisen.

Spotify / Instagram

Deponi

Et jordskjelv har rammet Stavangers punkscene, og det er ingen tvil om at det er Deponi som står bak det. Dette ungdommelige og radikale crustpunk-bandet har gjort et sterkt inntrykk på den lokale punkscenen med sin råe lyd og politiske budskap. Deponis debut-EP, ANGRIP!, er som en bombe som eksploderer i det lokale musikkmiljøet.

Spotify / Instagram

Gabriela Garrubo

Gabriela Garrubo er en norsk-brasiliansk jazzsanger med bakgrunn fra Grieg-akademiet i Bergen. Gjennom 2021 og 2022 har hun sammen med produsent Vetle Junker (Aurora, Verdensrommet, Metteson) jobbet frem debutalbumet Rodando. Singelen "Stars" mottok strålende kritikker - og Bergens Tidende klinket til med intet mindre enn 6 av 6 mulige hjerter.

Spotify / Instagram

Kasha Kawasaki (bildet)

Kasha Kawasaki er en artist som bærer med seg en unik arv fra både norsk og iransk kultur. Med røtter i norsk språk og oppvekst, samt en hjemlig forståelse av den iranske kulturen, har musikken hans en evne til å forene disse to verdener i uttrykket. Kasha Kawasaki tar en ny tilnærming til musikken ved å blande melodispråk og samtidig skrive poetiske tekster med en autentisk og ærlig tone.

Spotify / Instagram

kojo.

Kojo, en talentfull artist og musikkprodusent fra Trondheim, utforsker ulike kreative sfærer, inkludert billedkunst og mote, men hans sanne lidenskap og talent ligger i musikken. Hans mål er å gi liv til konseptet "trøndersk RnB". Med en spennende fremtid i vente, er Kojo klar til å sette sitt preg på musikkscenen.

Spotify / Instagram

Lávre

Lávre er en ung samisk artist og musiker fra Kautokeino. Hans musikalske uttrykk er sterkt forankret i den samiske joiketradisjonen. Med gitaren og effektpedaler skapes et atmosfærisk lydbilde, og publikum inviteres til å utforske samisk musikk gjennom en spennende kombinasjon av joik, meditative gitardroner og mystiske tekster.

Spotify / Instagram

Metropolen

Hva skjer når Hovseter, Ullern, Horten, Trøndelag, Bjørndal og Tåsen kommer sammen? Metro Fakkings Polen! De skaper ikke bare musikk; de fanger essensen av det gode liv. Ved å blande fengende tekster med distinkte produksjoner har de skapt sin signatur sound - klubbete, lekent og unikt.

Spotify / Instagram

SAKSA

Den Oslo-baserte 23 år gamle artisten SAKSA er en fremadstormende artist innen norsk hiphop, kjent for sin lekne stil, ærlige tekster og unike stemme. Hun skriver tekster om å være “dum & ung voksen”. Låtene er morsomme, relaterbare og i stor grad preget av en ironisk distanse til voksenlivet.

Spotify / Instagram

Special guest: Heave Blood & Die

Heave Blood & Die spilte første gang på Camp Øya i 2018, og i år inviterer vi dette fabelaktige bandet tilbake for å runde av kveldens rekke med band og artister, på den Arktiske Scenen. Bandet har tatt lange steg siden oppstarten i Tromsø og har etablert seg som en bauta i norsk rock. De leverer soundtracket til frynsete og endeløse kvelder i store betongbyer under neonlys, fylt med meningsløs vandring og basketak mot patriarkatet. En konsert med Heave Blood & Die er en bråkete og industriell sørgemarsj i taktfast retning mot goth-city.

Spotify / Instagram