Publisert: 16.01.24

Astrid S

  • Pop
Foto av artisten Astrid S foran to bilder, med en mintgrønn gitar
Foto: Alvin Santos

Spiller:

  • fredag 9. august
  • kl. 19:45
  • Sirkus

Den ferske Astrid S-singelen Two Hands er ute nå, og er skrevet i samarbeid med den norske produsenten Matias Téllez (girl in red, Sondre Lerche m.fl.) og Ines Dunn. Mer musikk er på vei.

Til VG har Astrid S sagt dette om de nye låtene: – Country, rock, indie, alternativ pop. Mye mer live-instrumenter. Forhåpentlig et litt overraskende popsound fra meg.

Astrid S beviser stadig at hun er en artist på toppen av karrieren. Hun er en av Norges mest strømmede artister. Med over 5 milliarder strømninger av hitlåter som Hurts So Good, Think Before I Talk og It’s OK if you forget me, er hun en global popstjerne med utsolgte verdensturnéer og flere priser i bagasjen Hun har tidligere samarbeidet med talenter som JP Cooper, Shawn Mendes og NOTD. Men kanskje enda viktigere – hun har alltid vært i førersetet, gjort alt på sine egne premisser, skrevet og produsert sine egne låter samt regissert sine egne musikkvideoer.

Det etterlengtede debutalbumet Leave it Beautiful kom ut i 2020. Det ble spilt inn mellom Stockholm og Los Angeles i 2019, sammen med den svenske produsentduoen Jack & Coke. Siden den gang har hun stått på mange av landets største scener. Vi gleder oss til hun inntar Tøyenparken.