Publisert: 26.02.24

Moyka

  • Pop
  • Electronic
Portrett av artisten Moyka
Foto: Ida Fiskaa

Spiller:

  • onsdag 7. august
  • Sirkus

Moykas elektroniske pop har imponert oss de siste årene. I 2019 spilte hun for første gang i Tøyenparken, og nå er hun tilbake med et enda heftigere utvalg låter. Etter et par EPer, ga hun ut debutalbumet The Revelations of Love i 2021.

I høst kom albumet Movies, Cars & Heartbreak. Låtskriveren, produsenten og artisten heter egentlig Monika Engeseth. Hun har fått skryt fra kritikere her hjemme og internasjonalt.

På scenen leverer hun et energisk liveshow i samsvar med den mektige musikken. Igjen og igjen har hun overbevist publikum og arrangører. Etter utsolgte klubbkonserter i inn- og utland i 2023, er det bare å glede seg til en artist i toppform!

Universitas var tilstede på en Moyka-konert i høst: - I låtene skifter Moyka mellom å synge mørkere melodilinjer som flyter over beats man bare må danse til, til å synge raskere og mer tettpakkede tekststrofer. Sangene handler om kjærlighet som kanskje ikke helt ble til det man ønsket seg. Rytmene i låtene driver hele tiden fremover. Alt går fort inne i det trollbindene stjerneuniverset til Moyka.