Publisert: 19.06.24

SAKSA

  • Hiphop
Artisten SAKSA er klar for Biblioteket
foto Joakim Riise

Spiller:

  • torsdag 8. august
  • kl. 19:40
  • Biblioteket

SAKSA, alias Sophia Senje Ekholt, er en fremadstormende artist og låtskriver fra Oslo. Med sin lekne stil, ærlige tekster og unike stemme har den 23 år gamle oslojenta raskt gjort seg bemerket på den norske musikkscenen.

Tekstene er morsomme, relaterbare, og absolutt preget av en ironisk distanse til voksenlivet. Hennes debut-EP TI TUSEN STEINER I SKOEN ble utgitt i mars 2024, og ble varmt mottatt av både fans og kritikere, samt listet på P3. EPen er et resultat av SAKSA sin dyktighet som låtskriver og hennes evne til å utforske ulike temaer med ærlighet og dybde.

Med en imponerende tilstedeværelse og tydelig profil på sosiale medier, har hun bygget en lojal fanbase som setter pris på hennes sjarm og ærlighet. SAKSA er en artist å følge med på, da hun fortsetter å vise hennes talent for å balansere humor og alvor og musikk mange kan relatere til. Med flere kommende utgivelser og konserter på blant annet Camp Øya, Ellingsruddagene, to store Pride-arrangementer, Qfestivalen i Lofoten, er SAKSA definitivt klar til å gjøre 2024 til sitt år.