Publisert: 01.02.24

SHERELLE (DJ-sett)(UK)

  • Footwork
  • Electronic
  • Jungle
Foto av artist og DJ SHERELLE på et stadion

Spiller:

  • onsdag 7. august
  • Klubben

Hvordan starter man en bevegelse? Spør SHERELLE, en DJ fra Øst-London som vier seg til jungle, footwork, d'n'b og hardcore, og å realisere visjonen om en bedre, mer rettferdig og – ikke minst – raskere elektronisk musikkscene rundt om i verden.

SHERELLE har de siste årene skapt ekstatisk stemning på festivaler fra Chicago til Tokyo, inkludert Glastonbury, med banebrytende låtvalg og en karismatisk tilnærming til DJ-rollen. I tillegg har hun produsert banger som JUNGLE TEKNAH, 160 DOWN THE A406, og GETOUTOFMYHEAD.

SHERELLE var bekreftet til den pandemiavlyste festivalen vår i 2020, da som et relativt ubeskrevet blad, i alle fall her til lands. Siden har hun vunnet BBCs Essential Mix Of The Year (2020), DJ Mags beste britiske DJ (2021), NMEs «One To Watch» (2022), og vært fast inventar på Dazeds 100-liste over kreative sjeler som driver kulturen fremover. Hun står bak labelen Hooversound Recordings sammen med Naina, og har tatt rollen som talsperson for skeive, svarte artister på alvor ved å opprette BEAUTIFUL, som i tillegg til å være en label også er en plattform, et studio og et aktivt læringsmiljø.

SHERELLE har på kort tid tatt veien fra den britiske undergrunnen til internasjonal headliner-status, for å spre det glade budskapet om takter over 160bpm. Her er det bare å varme opp for en real treningsøkt, det kommer til å gå fort i Klubben onsdag 7. august!