Billettinfo

Øyafestivalen 2023 blir arrangert 6. – 10. august. Tirsdag 6. august er Klubbdagen, de fire neste dagene foregår i Tøyenparken. Vi tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet avlyses i sin helhet, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden. I noen tilfeller står betalers navn på billetten. Dette vil imidlertid ikke sjekkes opp mot den som bytter inn billett til bånd, så lenge billetten er gyldig.

Du finner de tilgjengelige billettkategoriene til Øyafestivalen 2024 her.

Leter du etter info om tilgjengelighet på Øya?

Vi tar kun imot digitale billetter. En billett er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, sjøl om det står ditt navn på. Alle typer billetter må scannes for å få armbånd, som er ditt adgangstegn til festivalområdet. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet. Alle armbånd skal være festet til armen og låst for at de skal gjelde som adgangstegn. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.

Et ukespass er en rabattert billettpakke for de som ønsker å gå på Øyafestivalen alle dagene. Denne kan ikke deles opp i dagsbilletter. I bytte mot billetten vil man få et armbånd som gjelder for alle fire dagene i parken, og i tillegg gir deg fordeler i forbindelse med andre Øya-arrangementer i festivaluka.

Bytt billett i armbånd på forhånd

Om du vil gå rett inn på festivalområdet første dag du kommer, og unngå unødvendig venting rett før en artist du veldig gjerne vil ha med deg, bør du bytte billetten din inn i armbånd mandag eller tirsdag. Om man skal bytte inn flere enn en billett, må de som skal ha de andre billettene være med.

Husk ID! Vi sjekker alder. Ingen får med seg løse armbånd, de skal festes på armen ved billettbytte.

Bytte billett til armbånd ved inngangen til festivalområdet:
Mandag 5. august 12.30-19.00
Tirsdag 6. august 12.30-21.00

I denne perioden kan man altså bytte samtlige billettkategorier inn i bånd. Fra og med onsdag vil det kun være anledning til å bytte det aktuelle dagspasset og festivalpass. OBS: Personlig oppmøte, husk legitimasjon.

Onsdag 7. august 12.30-22.00
Torsdag 8. august 12.30-22.00
Fredag 9. august 12.30-22.00
Lørdag 10. august 11.30-22.00

Registrering av barn

Alle som skal ha med seg barn under 12 år må fylle ut skjema for registrering. Skjema kan fylles ut først når man har armbåndsnummer tilgjengelig, dette får man i barneregistreringen ved innslipp.

Akkreditering

I år feirer Øyafestivalen 25 år. Nok en gang ønsker vi å lage tidenes utgave av festivalen. I programmeringen har vi lagt vekt på stort mangfold og mye innhold. Tøyenparken skal fortsette å være et sted hvor man i Øya-uka både opplever etablerte favoritter og kommende stjerner.

Øyafestivalen tar nå imot søknader om akkreditering til årets festival. Søknadsskjema finner du nederst på denne siden.

Etter at skjemaet er fylt ut og sendt inn vil du få en bekreftelse på mail om at søknaden er mottatt. Når søknaden er behandlet vil du få svar fra oss i en ny mail. Det er derfor viktig at du oppgir riktig mailadresse i søknadsskjemaet.

Søknadsfrist for akkreditering er 21. juni 2024.

Vi gjør oppmerksom på at søknadsskjemaet vil bli fjernet fra våre nettsider umiddelbart etter at søknadsfristen er gått ut. Øyafestivalen ber om forståelse for at vi av kapasitetsmessige årsaker må føre en stram akkrediteringspolitikk.

Journalister som er under 20 år kan ikke få full medieakkreditering, men kan få tilgang på publikumsområdet. Vi vurderer ikke søknader fra frilansere uten dokumentert oppdrag eller søknader med manglende begrunnelse.

Ønsker din bedrift flere personer akkreditert til festivalen, må arbeidsgiver sende gruppesøknad. Om du er den eneste fra din bedrift, velger du individuell (personlig) søknad.

Individuell søknad

Gruppesøknad
Nytt uteanlegg ved Tøyen Arena! Bli med på å fylle det med aktivitet.

Øyafestivalen samarbeider i 2024 med Tøyen Sportsklubb om nye utendørsaktiviteter. Nå blir det laget utendørsanlegg for idrett og aktivitet ved siden av flerbrukshallen Tøyen Arena. Tøyen Sportsklubb ønsker å skape variert aktivitet, akkurat som de gjør inne i hallen. Nå kan du bidra til at barn og unge på Tøyen får et enda bedre tilbud. De som får akkreditering vil bli bedt om å gi et valgfritt beløp på Vipps til prosjektet. Du finner detaljert info ved akkrediteringsboden, og kan lese mer Tøyen Sportsklubb og innsamlingen her.

Øya og Tøyen Sportsklubb setter stor pris på alle bidrag fra publikum og akkrediterte.