Billettinfo

Øyafestivalen 2024 blir arrangert 6. – 10. august. Tirsdag 6. august er Klubbdagen, de fire neste dagene foregår i Tøyenparken. Vi tar forbehold om endringer i programmet. Kjøpte billetter vil kun refunderes dersom arrangementet avlyses i sin helhet, ikke dersom kun en eller flere av artistene avlyser sin opptreden. I noen tilfeller står betalers navn på billetten. Dette vil imidlertid ikke sjekkes opp mot den som bytter inn billett til bånd, så lenge billetten er gyldig.

Du finner de tilgjengelige billettkategoriene til Øyafestivalen 2024 her.

Leter du etter info om tilgjengelighet på Øya?

Vi tar kun imot digitale billetter. En billett er ikke personlig. Denne kan brukes av en annen person, sjøl om det står ditt navn på. Alle typer billetter må scannes for å få armbånd, som er ditt adgangstegn til festivalområdet. Hver billett kan kun brukes en gang, og strekkoden blir scannet. Alle armbånd skal være festet til armen og låst for at de skal gjelde som adgangstegn. I det du har festet armbåndet på, er dette å regne som personlig og kan ikke deles med andre.

Et ukespass er en rabattert billettpakke for de som ønsker å gå på Øyafestivalen alle dagene. Denne kan ikke deles opp i dagsbilletter. I bytte mot billetten vil man få et armbånd som gjelder for alle fire dagene i parken, og i tillegg gir deg fordeler i forbindelse med andre Øya-arrangementer i festivaluka.

Bytt billett i armbånd på forhånd

Om du vil gå rett inn på festivalområdet første dag du kommer, og unngå unødvendig venting rett før en artist du veldig gjerne vil ha med deg, bør du bytte billetten din inn i armbånd mandag eller tirsdag. Om man skal bytte inn flere enn en billett, må de som skal ha de andre billettene være med.

Husk ID! Vi sjekker alder. Ingen får med seg løse armbånd, de skal festes på armen ved billettbytte.

Bytte billett til armbånd ved inngangen til festivalområdet:
Mandag 5. august 12.30-19.00
Tirsdag 6. august 12.30-21.00

I denne perioden kan man altså bytte samtlige billettkategorier inn i bånd. Fra og med onsdag vil det kun være anledning til å bytte det aktuelle dagspasset og festivalpass. OBS: Personlig oppmøte, husk legitimasjon.

Onsdag 7. august 12.30-22.00
Torsdag 8. august 12.30-22.00
Fredag 9. august 12.30-22.00
Lørdag 10. august 11.30-22.00

Registrering av barn

Alle som skal ha med seg barn under 12 år må fylle ut skjema for registrering. Skjema kan fylles ut først når man har armbåndsnummer tilgjengelig, dette får man i barneregistreringen ved innslipp.

Akkreditering

Fristen for å søke om akkreditering til Øyafestivalen 2024 har gått ut.