Publisert: 17.04.24

Camp Øya 30. mai

  • Musikk
Artisten Lávre ute i naturen
Foto: Hildá Länsman

Vi er tilbake med Øyafestivalens endagsfestival Camp Øya, denne gangen på SALT. Se programmet her!

Vi har booket åtte lovende band og artister vi har troa på. I tillegg inviterer vi Heave Blood & Die tilbake, som special guests!

Bli med på vår kick-off for å få en smakebit av årets festivalstemning med DJs, ulike aktiviteter, god musikk og digge matboder!

ID: 18 // Billettpris: 175,- // Dørene åpner kl. 17:00

Kjøp billetter hos Ticketmaster

CAMP ØYA på Facebook: Program, mer info og oppdateringer

Artistene

Anna Lille

Anna Lille, en 19 år gammel artist, inspirert av indie pop-ikoner som Lizzy McAlpine, Taylor Swift og Phoebe Bridgers, er klar til å fortrylle publikum med sine vittige tekster og fortryllende melodier. Hun representerer sin generasjon med dype tekster som reflekterer ungdomstidens utfordringer og håp. Så, ta del i Anna Lilles musikalske univers og bli en del av reisen.

Spotify / Instagram

Deponi

Et jordskjelv har rammet Stavangers punkscene, og det er ingen tvil om at det er Deponi som står bak det. Dette ungdommelige og radikale crustpunk-bandet har gjort et sterkt inntrykk på den lokale punkscenen med sin råe lyd og politiske budskap. Deponis debut-EP, ANGRIP!, er som en bombe som eksploderer i det lokale musikkmiljøet.

Spotify / Instagram

Gabriela Garrubo

Gabriela Garrubo er en norsk-brasiliansk jazzsanger med bakgrunn fra Grieg-akademiet i Bergen. Gjennom 2021 og 2022 har hun sammen med produsent Vetle Junker (Aurora, Verdensrommet, Metteson) jobbet frem debutalbumet Rodando. Singelen "Stars" mottok strålende kritikker - og Bergens Tidende klinket til med intet mindre enn 6 av 6 mulige hjerter.

Spotify / Instagram

Kasha Kawasaki

Kasha Kawasaki er en artist som bærer med seg en unik arv fra både norsk og iransk kultur. Med røtter i norsk språk og oppvekst, samt en hjemlig forståelse av den iranske kulturen, har musikken hans en evne til å forene disse to verdener i uttrykket. Kasha Kawasaki tar en ny tilnærming til musikken ved å blande melodispråk og samtidig skrive poetiske tekster med en autentisk og ærlig tone.

Spotify / Instagram

Lávre

Lávre er en ung samisk artist og musiker fra Kautokeino. Hans musikalske uttrykk er sterkt forankret i den samiske joiketradisjonen. Med gitaren og effektpedaler skapes et atmosfærisk lydbilde, og publikum inviteres til å utforske samisk musikk gjennom en spennende kombinasjon av joik, meditative gitardroner og mystiske tekster.

Spotify / Instagram

Metropolen

Hva skjer når Hovseter, Ullern, Horten, Trøndelag, Bjørndal og Tåsen kommer sammen? Metro Fakkings Polen! De skaper ikke bare musikk; de fanger essensen av det gode liv. Ved å blande fengende tekster med distinkte produksjoner har de skapt sin signatur sound - klubbete, lekent og unikt.

Spotify / Instagram

Primz

Pascal Mpararo, også kjent som Primz startet musikk-karrieren sin i 2021 med debutsingelen 4LYFE, men han har skrevet sine egne låter siden han var 12. Primz er kjent for å bringe en intens energi gjennom låtene sine, uavhengig av om det er dans, allsang eller mer ettertenksomme øyeblikk. Hans musikalske sjanger har et bredt spekter som treffer mennesker fra ulike nasjoner.

Spotify / Instagram

SAKSA

Den Oslo-baserte 23 år gamle artisten SAKSA er en fremadstormende artist innen norsk hiphop, kjent for sin lekne stil, ærlige tekster og unike stemme. Hun skriver tekster om å være “dum & ung voksen”. Låtene er morsomme, relaterbare og i stor grad preget av en ironisk distanse til voksenlivet.

Spotify / Instagram

Special guest: Heave Blood & Die

Heave Blood & Die spilte første gang på Camp Øya i 2018, og i år inviterer vi dette fabelaktige bandet tilbake for å runde av kveldens rekke med band og artister, på den Arktiske Scenen. Bandet har tatt lange steg siden oppstarten i Tromsø og har etablert seg som en bauta i norsk rock. De leverer soundtracket til frynsete og endeløse kvelder i store betongbyer under neonlys, fylt med meningsløs vandring og basketak mot patriarkatet. En konsert med Heave Blood & Die er en bråkete og industriell sørgemarsj i taktfast retning mot goth-city.

Spotify / Instagram