Publisert: 09.07.24

Jubileumskonsert med et stjernelag av vokalister

  • Artistslipp
Trioen Orions Belte, som skal lede vår jubileumskonsert
foto Nikolai Grasaasen

25 år med Øyafestivalen må selvsagt feires! Få med deg vår jubileumskonsert som skal åpne festivalen. Onsdag 7. august synger ni kjente gjester med Orions Belte som backingband. Vokalistene vil offentliggjøres i løpet av de neste ukene.

Vi gleder oss til å gi noen musikalske smakebiter fra Øya-historien, med norske artister som betyr mye for oss. Kom deg i Tøyenparken tidlig på onsdagen, for å få med deg en stjernespekket konsert. Vi gleder oss til å oppleve mange av våre norske favoritter på en scene, og håper dere vil feire sammen med oss.

Annonserte gjester: Lars Vaular, Beharie og Fay Wildhagen

Flere vokalister offentliggjøres snart, følg Øyafestivalen på Facebook og Instagram.

Dette sier Orions Belte om konserten:

Vi er veldig stolte og glade for å kunne fortelle at vi, Orions Belte, skal lede åpningskonserten på årets Øyafestival! Dette blir en jubileumskonsert med noen av landets største artister, som har vært med å prege festivalen helt fra starten og frem til i dag. Øya booket oss til vår aller første konsert, før vi hadde gitt ut vårt første album. De har alltid tatt sjansen på ny, norsk musikk og det å gi norske artister muligheten til å spille på Norges beste festival tidlig i karrieren er helt uvurderlig. Derfor er det utrolig kjekt for oss å få stå på scenen og backe alle disse fantastiske artistene.

Orions Belte spiller også en egen konsert torsdag 8. august, på Hagen.