Publisert: 27.05.24

Øya og Klimakultur inviterer til workshop 5. juni

  • Bærekraft
Publikum koser seg i Tøyenparken under Øyafestivalen
foto Steffen Rikenberg

Hvordan kan vi bruke musikkens og musikkfeltets enorme påvirkningskraft til å motivere til samtaler om klimakrisen - og løsningene på den?

Hvordan kan norsk musikkliv utløse sitt helt unike potensiale for å bli klimaledende, ikke kun i lokalsamfunnet men også globalt? Store spørsmål, men akk, så spennende og ikke minst viktig å diskutere! Onsdag 5. juni inviterer Øya og Klimakultur til workshop på Gamle Munch, fra 09.30 til 11.00. Etter workshopen er det god anledning til å ta en runde i utstillingen vår, 25 år med Øyafestivalen (lenke til sak). Vi serverer kaffe og bakst.

Meld deg på workshop her

Facebook-event

Klimakultur stiller på workshopen med følgende påstand i bagasjen: Er norsk musikkliv det musikklivet i verden med størst mulighet til å stoppe klimakrisen?

Kan det virkelig stemme? Sammen skal vi utforske hvordan vi kan utnytte det potensialet som musikere, arrangører og resten av musikklivet har for å påvirke våre omgivelser og beslutningstakere. Formålet er å være kreative og utforskende - og sammen skape en rekke tips vi kan dele med norsk musikkliv i etterkant.

Workshopen arrangeres i samarbeid med Klimakultur. Deres arbeid med musikkfeltet henter lærdom og inspirasjon fra internasjonale bransjeaktører som Music Declares Emergency, Climate Live, Earthpercent og Julie's Bicycle.