Publisert: 07.05.24

Øyanatt: Artemas på Parkteatret

  • Øyanatt
Artisten Artemas, som skal spille Øyanatt på Parkteatret

I februar ble mixtapen «pretty» utgitt, og hans påfølgende to shows i London ble utsolgt på 20 minutter. Nå er Artemas klar for sin første store internasjonale turné, og 10. august spiller han på Parkteatret på Øyanatt!

Øyanatt: Artemas (UK)

Lørdag 10.08.24

Dørene åpner kl. 22:30

CC: Ordinær 325 + avg / Øyapass 275 + avg

Billettlenke

24-årige Artemas Diamandis har bare utgitt musikk siden slutten av 2020, men har allerede utviklet en distinkt alternativ popsound med relaterbare tekster og fengende melodier.

Siden mai 2023 har Artemas sluppet ny musikk hver måned, og fokusert på å bygge et online fellesskap rundt musikken. Hans nyeste release «cross my heart» ble streamet 500.000 ganger det første døgnet, og brukt over 20.000 ganger i TikTok-videoer den første uken. Singelen «if u think i'm pretty» gikk viralt, og sikret seg plass på Billboard-lista og OCC Singles-lista. Musikken hans har nå blitt streamet godt og vel 100 millioner ganger, og låta «i like the way you kiss me» er for øyeblikket #1 på den globale Spotify listen!

Om Øyanatt

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.