Publisert: 08.05.24

Øyanatt: Joyhauser på Rockefeller

  • Øyanatt

Joyhauser, en techno-duo fra Belgia, ble grunnlagt av Joris Cielen og Stijn Vanspauwen, drevet av en sterk lidenskap for elektronisk musikk og techno-kultur. Siden de debuterte i 2017, har de raskt gjort seg bemerket på den internasjonale scenen med sin energiske stil som blander techno, trance og belgiske rave-tradisjoner.

Øyanatt: Joyhauser (BE)

torsdag 8. august

Billettpris: 350,- / 250,- (ukespass/dagsbillett til torsdag 08.08) + bill.avg.

Billetter

De har opptrådt på noen av verdens mest prestisjefylte klubber og festivaler, inkludert ikoniske arrangementer som Tomorrowland og Awakenings, og har mottatt støtte fra fremtredende skikkelser i techno-verdenen som Amelie Lens og Adam Beyer. Joyhauser er også kjent for sin fascinasjon for psykologi, inspirert av psykologene Joy Paul Guilford og Marc Hauser, noe som legger en dypere dimensjon til deres musikalske verk. Denne interesse for menneskets indre dynamikk gir deres debutalbum 'In Memero' en rik, konseptuell ramme, idet det utforsker samspillet mellom musikk og den menneskelige opplevelsen på dansegulvet.


Deres musikk er preget av en kombinasjon av intense rytmer og følelsesladede melodier, og posisjonerer dem som en av de mest spennende aktørene på dagens techno-scene. Joyhauser opprettholder sine kjerneverdier og søker å
skape musikk som berører både kropp og sjel. I deres tilnærming til musikkproduksjon og opptredener, er de forpliktet til å levere uforglemmelige opplevelser, noe som gjør dem til en bemerkelsesverdig attraksjon for et musikkelskende publikum i Oslo.

Om Øyanatt

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.