Publisert: 08.05.24

Øyanatt: Lindstrøm på Parkteatret

  • Øyanatt
Artisten Lindstrøm koser med en katt
foto Linn Stensrud

Hans-Peter Lindstrøm etablerte seg som artisten og produsenten Lindstrøm i 2002 med plateselskapet Feedelity. Han lanserte en rekke EP'er, tolv-tommere og singler, og ble i løpet av de neste årene en respektert produsent, musiker og remixer på den internasjonale klubbscenen.

Øyanatt: Lindstrøm

Torsdag 08. august

Dørene åpner kl. 22:30

CC: Ordinær 290,- + avg / Øyapass 235,- + avg

ID: 20

Lindstrøm har vært sentral på den norske klubb-scenen siden tidlig 2000-tallet og omtales som «faderen i den skadinaviske space disco-treenighet». Han remixet artister som LCD Soundsystem, Roxy Music og Franz Ferdinand, og fikk med singelen «I Feel Space» en klubb-hit i 2005, og et stort kultomdømme blant DJ s over hele verden. Han har også mottatt hele fire spellemannspriser innenfor kategorien elektronisk musikk.


Sammen med Prins Thomas lanserte Lindstrøm albumet «Lindstrøm & Prins Thomas» i 2005, og året etter kom hans eget debut-album, «It´s A Feedelity Affair», som ble en av de mest anerkjente utgivelsene innen klubbgenren det året.


I 2020 utga Lindstrøm to album- et bestillingsverk fremført på Henie Onstad Kunstsenter og albumet «III!» sammen med Prins Thomas. I 2023 kom albumet «Everyone Else is a Stranger» og i september kan Lindstrøm oppleves på Parkteatret på Øyanatt!

Om Øyanatt

Øyanatt er konserter og klubbkonsepter rundt omkring i Oslo sentrum etter at Tøyenparken stenger 23.00. Dette er altså en glimrende mulighet til å ta med seg den gode festivalstemninga inn i byen etterpå. Øyanatt lages i samarbeid med de beste arrangørene og klubbene i Oslo. Grunnet varierende forutsetninger og behovet for at arrangørene skal få disse konsertene/klubbkonseptene til å gå rundt på egenhånd, gjør det ikke mulig å inkludere Øyanatt i festivalpasset. Gyldig Øya-billett til den aktuelle dagen (evt ukespass) gir rabatt på Øyanatt-arrangement.