Publisert: 02.07.24

Programmet i Klubben er komplett

  • Artistslipp
DJen Posner går forbi et stort tre

DJ-sett fra Nora Mamdu og Posner

For litt siden slapp vi åtte helt nye artister og band vi har ekstra stor tro på fremover, som skal få vise seg frem i Biblioteket under festivalen. I dag har turen kommet til de to siste navnene i Klubben, to norske DJs som har markert seg de siste årene. Klubben er vår scene for variert elektronisk musikk, live og DJ-sett.

Fra tidligere er Joy Orbison, SHERELLE, Olof Dreijer & Diva Cruz, LSDXOXO, Skatebård, yunè pinku, Nabihah Iqbal, Swank Mami, han gaiden og Fochs Koshka klare for Klubben.

Nora Mamdu DJ-sett, onsdag 7. august

Nora Mamdu blander undergrunn og mainstream på sin helt egen og grensesprengende måte, blant annet ved hjelp av postmoderne og afrofuturistisk inspirasjon. De siste ti årene har hun satt spor etter seg på klubber her hjemme og ute i Europa.

I oppveksten drømte Nora om å bli danser for legenden Missy Elliott. Nå er hun lyddesigner, DJ, klubbkurator og A&R-arbeider. Gjør deg klar til å bli med inn i hennes urokkelige lidenskap for musikk og lydreiser.

Posner (DJ-sett), fredag 9. august

Posner er en bergensk DJ og produsent som de siste årene har markert seg innen det norske klubbmiljøet, med fokus på synkoperte rytmer støttet opp av et atmosfærisk lydlandskap. Han har gjort seg bemerket med sin miksing av afrikansk og vestasiatisk perkusjon med ambient og dub, og ispedd trofaste innslag av jungle, downtempo og footwork. Som DJ er han fast inventar på Blå i Oslo, og har gjestet Frantzvaag sitt radioprogram på NRK.

I 2022 slapp han sin debut-EP Drum Music på Mhost Likely - et prosjekt som dykket inn i en verden inspirert av 90-tallets ambient jungle. Han er nylig aktuell med remix av Niilas' låt With-Wind fra albumet River of Noise.