Partnere

Generalsponsor

DNB

Stikk innom standen til DNB midt i Tøyenparken for å slappe av, lade mobilen, sikre deg et fotominne i deres fotoboks, få festivalstilen med glitter eller delta i morsomme konkurranser. Som kunde får du også kundefordeler på dagsbilletter til Øyafestivalen, og du kan også benytte deg av DNB Fast track ved båndbytte.

Hovedpartnere

Logoen til Pepsi

Pepsi Max

Pepsi Max og Ringnes er leverandør av drikkevarer til festivalen. Besøk Pepsi Max lounge og Munkholm bar på Caltexløkka, Ringnes Ølhage og LITE bar på Munchløkka – og ellers i alle barene hvor du kan nyte god drikke.

Logoen til Coop Mega

Coop Mega

Coop Mega er en dagligvarekjede med stort hjerte for økologi og vegetarmat. På Øya serverer de sin populære Oslotoast fra 2022, og en helt ny Tøyentoast! I loungen deres på Matområdet kan du slappe av, lade mobilen og få deg litt solkrem om du trenger det.

Ice

Tekst om samarbeidet kommer snart.

Logoen til Aftenposten

Aftenposten

Aftenposten er Norges ledende abonnementsavis, ble kåret til «Årets mediehus 2023», og jobber hver dag for å formidle det viktigste som skjer, hvordan det skjedde, og ikke minst hvorfor. Du kan høre podkaster fra Aftenposten på Biblioteket-scenen, og Vink er tilstede på festivalen for å guide deg gjennom alt det beste Oslo har å by på.