Publisert: 15.08.23

Støtt Tøyen Sportsklubb

  • Nyheter
Barn deltar på aktiviteter hos Tøyen Sportsklubb

Nytt uteanlegg ved Tøyen Arena – bli med på å fylle det med aktivitet!

Øyafestivalen samarbeider fram til festivalen i 2024 med Tøyen Sportsklubb om nye utendørsaktiviteter. Gi ditt bidrag ved kjøp av billetter eller på Vipps.

Sommeren og høsten 2023 blir det laget utendørsanlegg for idrett og aktivitet i regi av Bymiljøetaten ved siden av flerbrukshallen Tøyen Arena.

Øyafestivalen har i år gjort en større investering og bidratt til dette prosjektet i form av dekke/underlag for fotball- og basketbane nord for Tøyen Arena, og ser fram til at området åpnes opp for aktivitet for barn og unge i nabolaget etter festivalen! Tiltaket er en del av Bilfritt byliv-satsingen på Tøyen og Grønland, og Bymiljøetaten kan kontaktes for ytterligere informasjon.

Tøyen Sportsklubb ønsker å skape variert aktivitet, akkurat som de gjør inne i hallen. Nå kan du bidra til at barn og unge på Tøyen får et enda bedre tilbud. Tøyen Sportsklubb ønsker seg egenvektsapparater, mobile elementer til skating, og utstyr til flere typer utendørs spill og idrett.

Du kan velge å donere penger til Tøyen Sportsklubb ved billettkjøp hos Ticketmaster, eller sende dem et valgfritt beløp på Vipps til #13002.

Om Tøyen Sportsklubb
Tøyen Sportsklubb skal tilrettelegge for og organisere allsidige og varierte idretts- og kulturaktiviteter for barn, unge og voksne på Tøyen. De søker å skape inkluderingsarenaer som gir glede, mestring, tilhørighet og samhold. De tilbyr også leder- og frivilighetsopplæring for unge gjennom Tøyenakademiet. De samarbeider med skoler, barnehager, kommunale organisasjoner og andre til beste for Tøyens befolkning. Og ikke minst – de heier på Tøyen!